2018 Kia Cee'd daha az kamuflajla görüldü

Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkması bekleniyor

Geçtiğimiz günlerde yoğun kamuflaj uygulanmış bir yeni Kia Cee'd prototipi görmüştük. Şimdi ise casuslarımız ön bölümü neredeyse hiç kapatılmamış yeni bir test aracını sıcak hava testlerinde yakaladı. Mimarisini Hyundai i30 ile paylaşan model, Kia'nın "kaplan burnu" ön ızgarası ile kuzeninden ayrılacağını artık net olarak söyleyebiliriz. Ön tarafta daha şık farlar ve daha spor duruş da dikkat çekiyor.

2018 Kia Cee'd Nürburgring'de görüntülendi

Kia ‘XCeed’ isminin telif haklarını satın aldı, peki hangi amaçla?

Aracın görece daha iyi gizlenen arka kısmında ise daha geniş farlar ve keskinleştirilmiş çizgiler gözlerden kaçmıyor. Plakalığın yeni i30 ile şu anda piyasada bulunan Cee'd'in aksine bagaj kapağına taşınması ise arka bölümde büyük değişiklikler planlandığının habercisi. İç mekânda ise Cee'd büyük ihtimalle Hyundai logolu kardeşine göre daha sade ve spor bir tasarıma yer verilecek. Casus fotoğraflarında gördüğümüz kadarıyla Kia, bazı Cee'd modellerinde merkezi dokunmatik ekran sunacak.

DİĞER HABERLER

2018 Kia Cee'd'in iç mekânına bir göz atın 2018 Kia Cee'd'in iç mekânına bir göz atın

İçinde kesme işareti geçen model tablet tarzı bir bilgi eğlence si...

Kia Avrupa'da büyümeye devam ediyor Kia Avrupa'da büyümeye devam ediyor

Hibrit ve kompakt modeller en hızlı yükselenler....

Kia ve Google işbirliği, Maps ve Places uygulamalarını 2014 yılı modellerine getiriyor Kia ve Google işbirliği, Maps ve Places uygu

Kia ve Google işbirliği...

scroll up